KARS SELİM İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2014-2015 Eğitim - Öğretim Yılı II. Dönemi Değerlendirme Toplantısı

2014-2015 Eğitim - Öğretim Yılı II. Dönemi Değerlendirme Toplantısı

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı II. Dönemin değerlendirmesi amacıyla İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz AYDIN Başkanlığında Şube Müdürleri Bülent IŞIK, Lütfi İhsan TOPTAŞ ve Necattin ULUTEPE’ nin katılımıyla 20.02.2015 tarihinde ilçe genelindeki idareci, branş ve sınıf öğretmenleriyle ayrı ayrı toplantı yapıldı.

Yapılan toplantıda İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz AYDIN 1. Dönemin oldukça iyi bir dönem olduğunu ancak daha başarılı olabilmek için gayret gösterilmesi gerektiğini söyledi.

TEOG Sınavlarını değerlendiren Cengiz AYDIN “İlçeler arasında 1. Olmamızdan dolayı tüm idareci, branş ve sınıf öğretmenlerini kutluyorum” dedi.

Konuşmasında mesai saatlerine riayet edilmesini, kılık kıyafet konusunda dikkat edilmesi gerektiğini belirterek, Devamsız öğrencilerle ilgili veli ziyaretlerine devam edilmesini ve Okulların fiziki eksikliklerinin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bildirilmesini istedi.

Evraklara zamanında cevap verilmesi ve Özellikle Ulusal yarışmalara katılımın sağlanması için gerekli çabanın gösterilmesi gerektiğini belirtti.

Yapılan toplantıda idareci ve öğretmenlerin istekleri tespit edildi. İyi dilek ve temennilerle toplantı sona erdi.    

toplantı toplantı
toplantı
toplantı
 toplantı  toplantı
 toplantı  toplantı
   

Selim Kaymakamlığı Hükümet Konağı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Selim/KARS - 90 474 461 30 16

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.